8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

Ai grijă unde alegi să îţi faci asigurarea RCA!

Ai grijă unde alegi să îţi faci asigurarea RCA!

În viaţa de zi cu zi, puţini dintre noi ne punem întrebarea de ce preţul asigurării RCA diferă în funcţie de societatea de asigurare cu care contractăm, în condiţiile în care poliţa acoperă aceleaşi riscuri.

Dacă mai demult nu ne interesa la ce asigurător avem poliţa, pentru că toate preţurile erau la fel, acum cei mai mulţi alegem să ne facem asigurare RCA la asiguratorul care oferă cel mai mic preţ, gândindu-ne că oricum RCA-ul nu contează pentru noi, ci pentru cei pe care i-am accidenta.

Această mentalitate este una cât se poate de greşită, deoarece asiguratorul pe care îl alegi este important şi pentru tine, nu numai pentru cei cărora le-ai cauza pagube într-un accident.

Atunci când decizi unde să îţi faci RCA-ul, ia în considerare şi alţi factori în afară de bani, cum ar fi solvabilitatea şi seriozitatea firmei.

Gândeşte-te că în cazul în care produci un accident, asiguratorul este practic girantul tău, adică cel care îi plăteşte pe cei păgubiţi din vina ta, pe creditorii tăi. Astfel, eşti direct interesat ca girantul tău să aibă bani suficienţi pentru a plăti toate despăgubirile pe care le datorezi, deoarece în caz contrar poți fi şi tu obligat la plată.

Mai mult, se poate întâmpla ca printre vătămaţi să fie chiar membri ai familiei tale, care să fie cu tine în maşină atunci când dintr-o neglijenţă sau imprudenţă provoci un accident de circulaţie. Într-o asemenea situaţie, este limpede de ce ai nevoie de un asigurator bun, care să îi despăgubească repede şi bine pe cei afectaţi.

Problema este că pentru a te asigura că nu rămâi bun de plată, trebuie să scoţi mai mulţi bani din buzunar pentru poliţă. Din păcate, ieftin şi bun nu se poate, dar în caz că se întâmplă ceva, te vei bucura că nu ai făcut rabat la asigurarea RCA.

Aşadar, reţine cele de mai sus data viitoare când analizezi ofertele de asigurare RCA existente pe piaţă şi asigură-te că vei fi acoperit cum trebuie în cazul în care vei avea nevoie.

VĂTĂMARE CORPORALĂ SAU DECES DIN ACCIDENT? – CONTACTEAZĂ-NE!

DESPAGUBIRI RCA S.R.L. – Partenerul tău, dacă ești victimă a unui accident rutier sau dacă cineva drag a decedat într-un accident rutier, pentru obținerea despăgubirilor corecte de la asigurătorul RCA al vinovatului.

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu