8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

În atenția șoferilor care au mașini înmatriculate în Bulgaria

În atenția șoferilor care au mașini înmatriculate în Bulgaria

Parlamentul bulgar a emis un act normativ potrivit căruia autovehiculele înmatriculate în Bulgaria care nu au asigurare RCA vor fi radiate automat din circulație.

Autoritățile de la Sofia au hotărât să adopte aceste măsuri pentru a pune capăt situațiilor frecvente întâlnite în practică în care mașinile înmatriculate pe numele unor cetățeni bulgari sunt de fapt conduse de cetățeni români. Acest lucru ar fi determinat o pierdere însemnată pentru buget din cauza accidentelor produse în străinătate.

Românii care dețin autovehicule înmatriculate în Bulgaria nu se duc în fiecare an în această țară pentru a-și reînnoi contractele de asigurare. Aceasta înseamnă că atunci când produc accidente rutiere, pagubele cauzate victimelor sunt reparate de Fondul de Garanție din care fac parte societățile de asigurare bulgare.

Din datele furnizate pe anul trecut rezultă că Fondul de Garanție RCA a efectuat plăți de 6.000.000 euro pentru accidente produse în străinătate prin intermediul autovehiculelor înmatriculate în Bulgaria, dintr-un total de 11.000.000 euro plătiți ca despăgubiri.

VĂTĂMARE CORPORALĂ SAU DECES DIN ACCIDENT? – CONTACTEAZĂ-NE!

DESPAGUBIRI RCA S.R.L. – Partenerul tău, dacă ești victimă a unui accident rutier sau dacă cineva drag a decedat într-un accident rutier, pentru obținerea despăgubirilor corecte de la asigurătorul RCA al vinovatului

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu