8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

Care este viteza de decolare a unui autoturism?

Care este viteza de decolare a unui autoturism?

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Autostrada Transilvania au depistat un conducător auto care conducea autoturismul cu o viteză de 219 de km/h pe autostradă.

Viteza excesivă este principala cauză a accidentelor rutiere grave, cu morți și răniți.

Pentru siguranța noastră și a celorlalți participanți la trafic, Poliția Română ne recomandă să respectăm limitele legale de viteză.

În data de 21 august anul curent, polițiștii Biroului de Poliție Autostrada Transilvania din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române au depistat un bărbat care se deplasa cu autoturismul pe autostrada A3, cu viteză excesivă.

Conducătorul auto, de 30 de ani, din județul Satu-Mare, a fost depistat în timp ce circula pe autostradă, dinspre Gilău spre Turda, cu viteza de 219 km/h.

Bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 945 de lei, conform legislației în vigoare.

De asemenea, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Cuantumul amenzii se reduce la jumătate prin plata amenzii în termen de 48 ore de la data la care contravenientului i s-a înmânat procesul-verbal de contravenție

ALEGE VIAȚA! RESPECTĂ REGULILE DE CIRCULAȚIE!

Poliția Română este la datorie pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave și salvarea de vieți omenești!

Sursa: Poliția Română

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu