8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

De ce suntem altfel?

De ce suntem altfel?

(partea a doua)

Continuăm să vă prezentăm câteva dintre aspectele care ne diferenţiază faţă de alte firme şi fac din noi alegerea potrivită:

– costurile serviciilor noastre nu acoperă plata unei reţele de agenţi care vânează cazuri, ci doar munca echipei noastre. De aceea, comisionul perceput de Despăgubiri RCA nu este unul exagerat.

– comisionul perceput pentru serviciile noastre va fi plătit de către client numai la sfârşit, din despăgubirile obţinute. Aceasta înseamnă că victima nu va scoate niciun ban din buzunarul propriu, în condiţiile în care este reprezentată la cel mai înalt nivel, de o echipă profesionalizată în mulţi ani de specializare strict în acest domeniu foarte îngust. Avem clienţi din toate clasele sociale și de diferite etnii, patroni și angajați, bancheri, preoţi, profesori, dar şi persoane fără prea multă şcoală sau familii aflate la limita subzistenței. Au apelat și apelează la serviciile noastre juriști, profesioniști ai dreptului, conștienți fiind că pășesc într-un domeniu aparte, care necesită o abordare multidisciplinară și super-specializată.

– nu cădem la pace cu asigurătorul în detrimentul intereselor clientului, aşa cum am văzut că se practică: iei clienţi pe bandă rulantă şi îi convingi să accepte o despăgubire oarecare printr-o negociere rapidă cu asigurătorul, pentru a-ți încasa comisionul şi a trece mai departe.

– suntem o echipă întreagă care lucrează la un dosar, analizăm toate aspectele şi stabilim sau modificăm strategia în funcţie de ultimele noutăţi apărute în cauză. În majoritatea situaţiilor, chiar dacă o firmă are în toată ţara agenţi care racolează clienţi, imediat după ce aceştia semnează contractul, dosarul lor este predat unui avocat, care lucrează de unul singur până la sfârşit.

– membrii echipei studiază permanent şi suntem la curent cu toate noutăţile din domeniu, pe care le discutăm și stabilim împreună cum să le aplicăm, pentru a obține cele mai bune rezultate pentru clienţii noștri.

– cunoaştem în detaliu modalităţile de contracarare a acţiunilor asigurătorului, fără a ne subestima adversarul.

– nu în ultimul rând, noi câştigăm alături de clientul nostru, prin urmare suntem direct interesaţi să obținem un rezultat cât mai bun. Echipa Despăgubiri RCA este ALL-IN şi se dedică fiecărui client în parte pentru ca acesta să fie despăgubit corect.

Prima parte a acestui articol o puteți găsi aici:

Ce ne diferenţiază de ”alții”


VĂTĂMARE CORPORALĂ SAU DECES DIN ACCIDENT? – CONTACTEAZĂ-NE!

DESPAGUBIRI RCA S.R.L. – Partenerul tău, dacă ești victimă a unui accident rutier sau dacă cineva drag a decedat într-un accident rutier, pentru obținerea despăgubirilor corecte de la asigurătorul RCA al vinovatului.

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu