8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

Ghidul pentru Despagubiri RCA si Carte Verde din Romania

Ghidul pentru Despagubiri RCA si Carte Verde din Romania

Acest îndrumar, pe care vi-l punem la dispoziție, este constituit din articolele, comentariile, întrebările și răspunsurile la acestea, aflate pe

Blog | Despagubiri RCA si Despaguriri RCA vă răspunde

Astfel, veți ști ce să faceți, ce să nu faceți și cum să procedați în așa fel încât Asigurătorii – prin dăunașii constatatori/lichidatori, juriștii, avocații și experții lor – să nu-și mai bată joc de noi.

Articolele sunt concepute și redactate în urma accesărilor și întrebărilor dumneavoastră adresate nouă.

Dorim să venim în întâmpinarea și în sprijinul dumneavoastră, cu toată competența și experiența acumulată de membrii echipei noastre într-un deceniu de activitate, în domeniul despăgubirilor RCA și Carte Verde.

Site-ul firmei noastre, S.C. DESPĂGUBIRI RCA S.R.L.:

Despagubiri RCA S.R.L.

Acesta, este unicul site specializat în despăgubiri RCA și Carte Verde care vă oferă în mod gratuit și total dezinteresat minime informații, soluții practice și sfaturi utile pentru ca dumneavoastră să vă primiți toți banii la care aveți dreptul, cu titlu de despăgubire.

Adresaţi-ne întrebări, sugestii, comentarii sau scrieți pe site articole referitoare la despăgubiri RCA și Carte Verde pe care le vom publica!

                                 Împreună suntem mai puternici decât ei!

4 Comentarii

 • CARLIG MIHAI
  Răspunde 6 octombrie 2011 at 21:57

  Buna ziua,
  Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie: Am avut un accident rutier, iar persoana care mi-a avariat autoturismul avea asigurarea expirata (asigurare incheiata la Generalli Wiena).
  In momentul incidentului eu beneficiam de o asigurare pe termen de 5 zile incheiata in Germania, tara de unde tocmai achizitionasem masina.
  In acest caz pot sa recuperez prejudiciul suferit prin intermediul cartii verzi pe care o am?

  • Adrian
   Răspunde 10 ianuarie 2012 at 13:46

   Anul acesta, soacra mea impreuna cu sotia mea, au fost lovite pe trecerea de pietoni. Momentan soacra este internata in spital cu probleme grave. Sotia a avut 3 zile de spitalizare. Cu aproximatie va avea nevoie de ingrijiri medicale de minim 1 luna + recuperare. Ce pasi trebuiesc urmati pentru a ne recupera ceea ce vom pierde in lunile ce urmeaza?
   Multumesc.

   Lasa un comentariu