8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

Implicarea în comunitate

Unul din obiectivele noastre principale este implicarea în viața comunității din care facem parte. Societatea evoluează continuu, calitatea serviciilor a devenit prioritară, iar noi ne asumăm rolul de a susţine cât mai multe evenimente locale, acţiuni şi iniţiative ale generaţiei tinere.

Valorile fundamentale care ne animă sunt: umanitatea, integritatea morală şi competenţa profesională.

Acţionar la Bursa De Fericire – decembrie 2017

În luna decembrie a anului 2017 am decis să sprijinim construcția Primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România, descris ca cel mai ambițios proiect de responsabilitate socială al momentului.
La ora actuală, în România, nu există un spital modern de tratare a copiilor bolnavi de cancer în care micuții să beneficieze de servicii de înaltă calitate de terapie intensivă, chirurgie, radioterapie și chimioterapie. Acesta este unul dintre motivele pentru care la noi în ţară unul din doi copii diagnosticaţi cu cancer îşi pierde viaţa, în timp ce în Europa 80% dintre copii supravieţuiesc bolii.
Asociația Dăruiește Viață și-a asumat misiunea de a construi de la zero, cu fonduri provenite exclusiv din donaţii şi sponsorizări, mai mult decât un simplu spital, și anume un centru gândit pentru toate nevoile celor mici, cu săli pentru activități educaționale și recreere, bibliotecă și cinema. În plus, părinții vor avea paturi lângă pătuțurile copiilor, pentru a putea sta cu ei în spital, uneori luni întregi, în condiții civilizate.
Suntem mândri că, prin contribuţia pe care ne-o aducem la construirea spitalului, Despăgubiri RCA S.R.L. a devenit acţionar la Bursa de Fericire. Sperăm ca serviciile medicale care vor fi oferite în acest centru să salveze vieţile multor copii şi să le redea speranţa în viitor și într-o viață normală, atât micuţilor, cât și părinţilor lor.

Tabăra Dorului - 2016

În primul rând, suntem oameni. Și facem tot ce putem pentru a ajuta alți oameni. Iar când aceștia devin clienții noștri, profesionalismul cu care abordăm dosarul pentru obținerea despăgubirilor, îl îmbrăcăm în haina omeniei și a dăruirii pentru semeni. Credem că nu este suficient să câștigi un proces și o anumită sumă de bani după ce o persoană dragă s-a stins în mod brutal.

De exemplu, într-unul dintre cazurile noastre, în 2016 am reușit să ducem la bun sfârșit munca de 4 ani și să obținem despăgubirile pentru soția și copiii unei victime decedate în accident rutier. Iar cu sprijinul nostru, doi dintre copii împreună cu mama lor au participat la Tabăra Dorului, o tabără gratuită organizată la Azuga de Asociația „Există viață după doliu”, în perioada 25-28 august 2016. În cadrul acestei tabere, dedicate familiilor cu venituri modeste în care a intervenit decesul unuia dintre părinți, atât copiii, cât și mama lor au avut ocazia să cunoască și alte familii aflate în aceeași situație dificilă, alături de care au învățat să își gestioneze sentimentele, să facă față durerii și să își continue viața cât mai frumos. Toată această experiență susține ideea că o familie care pierde unul dintre membri are nevoie nu numai de sprijin financiar, ci mai ales de sprijin moral. Aceasta deoarece doar cu ajutorul oamenilor putem trece peste momentele dificile din viața noastră. Mai multe despre acest eveniment, puteți citi AICI.

Crăciun – decembrie 2014

Sărbătoarea Crăciunului este unul din cele mai emoţionate momente din an. Sunt zilele în care ne dorim să fim alături de persoanele dragi din viaţa noastră. Pentru noi, colegii noștrii nu sunt numai persoanele cu care ne întâlnim la locul de muncă, ei reprezintă a doua familie, împreună cu ei ne simțim acasă. Acesta este şi motivul pentru care am pregătit această surpriză – un moment de bucurie alături de colegii, colaboratorii şi partenerii noştri, dar şi de familiile acestora.

Momentul artistic s-a desfăşurat la sediul firmei noastre, într-o ambianţă feerică,  în faţa şemineului şi a bradului împodobit, în aşteptarea lui Moş Crăciun. Seara s-a încheiat cu daruri primite din partea Moşului.

Invitaţi speciali, soliștii Operei Naționale Române din Cluj-Napoca:

Florin Estefan – bariton

Petre Burcă – bas

Christmas Delights – 2013

Între tradiţie şi modernitate, între colinde  şi muzica clasică, în spaţiul operei, precum şi spaţiul cotidian al oraşului, Christmas Deligh şi-a propus  celebrarea, prin muzică şi prin frumos, a bucuriilor sărbătorii, a faptului de a fi împreună, a implinirii unui an şi a deschiderii altuia, sub semnul purităţii, al bogăţiei spirituale şi al generozităţii.  La eveniment au fost prezente nume sonore, precum, Paula Seling, Hector LopezFlorin Estefan, Corul de Copii Junior VIP şi corul şi orchestra Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca.

Pentru că ne dorim să fim alături de comunitate şi să ne implicăm activ în acţiuni de acest gen, Christmas Delights a fost ocazia prin care ne-am oferit sprijinul şi suportul comunităţii din care facem parte. Un eveniment unic care ne-a adus bucurie şi pace în suflet şi în cadrul căruia am oferit cadouri-surpriză tuturor micuţilor din corul Junior VIP.