dupa 4 luni de asteptare a venit la mine un inspector evaluator de daune, ca sa imi calculeze dauna pe care am avut-o cu masina mea lovita de alta din bulgaria,soferul acesteia fiind vinovat de producerea accidentului! E lovita destul de rau….si cand a vazut-o a zis ca: el crede ca e dauna totala…si ca suma de despagubire ar fi undeva in jur la 3000 de E …in fine..dupa ce a mers la birou si a calculat in functie de ce criterii se calculeaza…m-a sunat si mi-a spus ca masina e:

Unu la mana:dauna totala, Doi la mana:in momentul producerii accidentului masina valora 2990 de euro… si Trei la mana: ca uzura masinii de 85% si vechimea si kilometrii pe care ii are,ca euro la momentul respectiv era de 4.5 lei,si ca pretul care l-a calculat sa mi-l ofere e de 2200 si ceva de euro!

Asta in contextul in care o masina ca a mea e in jur de 4500 de euro! as vrea sa imi spuneti dvs cam cat ar fi suma reala ce pot sa imi ofere dansii de la asigurarea din bulgaria?

E VORBA DE UN GOLF 4 cu motor de 1.9 TDI din anul 2000,cu 220000 de km,cu 90 CP,toata electrica,incalzire scaune,abs esp, scaune si suspensii sport,si foarte bine intretinuta sia aratoasa!

AM CUMPARAT-O ACU DOI ANI DIN CLUJ CU 4800 DE EURO! astept raspuns de la dvs, sa stiu si eo cam cat ar trebui in realitate sa imi ofere dansii! va multumesc! precizez ca epava mea…as putea primi pe ea de la dezmembrari undeva la 700-800 euro din spusele inspectorului care a venit sa vada masina!