8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

Istoric

a
2008

Am pornit această activitate pentru că ne pasă

Suntem alături de tine atunci când eşti într-o situaţie dificilă cauzată de un accident rutier, știm foarte bine ce drepturi ai în această situație și putem să te ajutăm să le obții.  Cu trecerea timpului ne-am creat un nume și o reputație datorită realizărilor pe care le-am avut. Bazându-ne pe experiența și pe profesionalismul dobândit în atâția ani de muncă asiduă, continuăm să construim speranţe de mai  bine pentru oamenii care și-au pus viitorul în mâinile noastre.

2008

Deschidere firma

În anul 2008 am lansat firma Garant Succes S.R.L. Ne-am asumat misiunea să ajutăm victimele accidentelor rutiere vătămate corporal grav şi persoanele care au pierdut pe cineva drag în accident să obțină de la asiguratorul RCA al celui responsabil, despăgubirile materiale și morale la care au dreptul. Era un țel temerar pentru acele timpuri, dar rezultatele au început să vină. După o vreme, am decis ca Garant Succes S.R.L. să devină Despăgubiri RCA S.R.L.

2009

Dezvoltare

Pentru că nu exista acest tip de servicii în România, a trebuit să creăm proceduri, precedente, am studiat încontinuu și am adaptat din mers strategiile, în funcție de noutățile care apar tot timpul în acest domeniu.

2011

Primul Site

La începutul lui 2011 am lansat site-ul www.despagubiri-rca.ro. Am răspuns gratuit la mii de întrebări, multe dintre ele fără legătură cu obiectul de activitate al firmei, majoritatea legate de daune auto. Am oferit informații corecte și complete tuturor celor care ne-au contactat,  indiferent de interesul pe care îl aveau.

2013

DESPĂGUBIRE DE 455.000 EURO

Anul 2013 a adus un mare succes pentru firma noastră, confirmându-se încă o dată dedicarea şi eforturile susţinute pe care le-am depus în timp. Clienți ai noștri dintr-un singur dosar au obținut o despăgubire totală în valoare de 455.000 euro, un record la vremea respectivă.

2014

NOUL NOSTRU SEDIU

Echipa noastră a crescut cu paşi mărunţi şi siguri. Aveam nevoie de mai mult spaţiu, de mai multe birouri, de locuri suficiente de parcare și de acces pentru persoanele cu dizabilități. La începutul lui 2014 ne-am mutat în actualul sediu, care ne asigură toate facilitățile și un spațiu prietenos și confortabil în care să ne primim clienții.

2015

DESPĂGUBIRI DE 2.6 MIL. EURO

În 2015 clienţii noştri au obținut despăgubiri în valoare de 2.6 milioane euro, cu titlu de daune materiale și daune morale. Vorbim doar de cazuri încheiate, hotărâri definitive ale instanțelor, iar toate sumele au fost încasate.