8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

Mărturii clienți

Ne respectăm clienţii şi este important să îţi protejăm identitatea. Din acest motiv publicăm la secţiunea mărturii clienți doar iniţialele numelui.

„… echipa care mi-a inspirat încredere din primul moment.”

F.C

„.....oameni care își dedică viața pentru a ajuta pe alții aflați într-o situație dificilă.”

B.A

„… am să vă recomand oriunde cu multă încredere.”

I. G

„… mai mult decât meseria foarte bine făcută, pun suflet pentru fiecare caz la care lucrează.”

M.I

,,...au reparat prostiile făcute de avocații cu care am început lupta pentru dreptatea mea”

L.Z

"Mulțumesc pentru timpul și sprijinul acordat în momentele grele și situațiile dificile, echipei dvs. Promisiunea unui viitor mai bun ne-a dat speranța să mergem mai departe deși circumstanțele arătau contrariul. Sper să o țineți tot așa pentru că avem nevoie de astfel de oameni. "

M.L.

"Norocul nostru a venit de la un om deosebit, Artur Vutcovici, care împreună cu echipa dumnealui, ne-a redat speranța, puterea și încrederea că, chiar dacă accidentul a lăsat urme adânci, putem zâmbi din nou, având o viață în față, fără griji. Mă rog la Dumnezeu să vă țină sănătoși, să puteți să faceți bine și în continuare și altora aflați în situații grele."

A.N.

"Îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-am întâlnit pe Artur și echipa lui. A fost cea mai bună alegere pe care o puteam face. Am încredințat viitorul meu și al copiilor mei acestei echipe minunate. Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru noi, că ați fost alături de noi și profesional și sentimental, pentru tot timpul acordat, pentru că am avut încredere și speranță la un viitor și un rezultat bun, pentru că s-a făcut dreptate, pentru că, copiii mei vor avea un viitor asigurat, vor reuși să meargă la școli bune, că vor avea o copilărie lipsită de griji financiare, pentru că eu voi fi liniștită și voi putea avea mai mult timp să mă ocup de ei ca să compensez cât de cât lipsa tatălui lor."

Fam. G. D., A, și D.

"Suntem foarte mulțumiți de rezultatul obținut, nu ne-am așteptat la un astfel de rezultat. Colaborarea noastră a fost foarte bună, întotdeauna am primit răspunsuri concrete la orice întrebare, care e un lucru rar întâlnit în ziua de astăzi. Acest rezultat nu s-ar fi obținut fără o echipă bine organizată și unită, o echipă care lucrează împreuna pentru un rezultat cât mai bun. Echipa Despăgubiri RCA se numără printre cei corecți, cinstiți, oameni care își respectă cuvântul. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce ați făcut."

E.H.