8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Această politică de confidențialitate vă informează despre informațiile pe care le colectăm de la dvs. atunci când utilizați site-ul nostru. În colectarea acestor informații, noi acționăm în calitate de operator de date personale și, prin lege, suntem obligați să vă furnizăm informații despre noi, despre scopul și modul în care folosim datele dvs. și despre drepturile pe care le aveți asupra datelor dvs. personale.

Toate datele personale pe care ni le furnizați în calitate de utilizator/vizitator beneficiază de prelucrare numai în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor asociate site-ului VreauDespagubiri.ro (https://VreauDespagubiri.ro).

Site-ul VreauDespagubiri.ro (https://VreauDespagubiri.ro) este operat de societatea S.C. DESPĂGUBIRI RCA S.R.L., cu sediul în Cluj-Napoca, Str. Corneliu Coposu, Nr. 33, Cluj, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J12/2772/2008, Cod Unic de Identificare (C.U.I.) RO24095105, e-mail: office@vreaudespagubiri.ro, tel.: 0753-31.31.37.

Cum utilizăm datele dvs. cu caracter personal.

Când trimiteți o solicitare prin intermediul site-ului nostru, vă solicităm numele dvs., adresa de e-mail și numărul de telefon de contact.

Utilizăm aceste informații pentru a răspunde cererii dvs., inclusiv furnizarea de informații despre produsele și serviciile noastre. Putem să vă trimitem un e-mail de mai mult ori după ce ați făcut o solicitare, pentru a ne asigura că am răspuns la întrebarea dvs. și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor noștri.

Prin completarea formularului de contact de pe VreauDespagubiri.ro (https://VreauDespagubiri.ro), utilizatorul declară că își dă, în mod expres și neechivoc, consimțământul ca datele sale cu caracter personal să fie prelucrate și folosite în viitor de către administratorii VreauDespagubiri.ro (https://VreauDespagubiri.ro) în următoarele scopuri:
– Stabilirea contactului cu clienții;
– Prestarea serviciului nostru;
– Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ

De asemenea, înregistrăm adresa IP (Internet Protocol), care este adresa calculatorului dvs. pe Internet.

Nu folosim informațiile furnizate de dvs. pentru a lua decizii automate care ar putea să vă afecteze.

Informațiile dvs. sunt stocate pe site-ul nostru și pe serverul nostru cloud, ambele cu sediul în cadrul Uniunii Europene.

Durata de păstrare a datelor dvs. cu caracter personal

Menținem e-mailurile venite din solicitări în perioada necesară pentru comunicarea cu utilizatorul și răspunsul la solicitarea acestuia, iar ulterior timp de un an de la ultimul contact cu utilizatorul. După trecerea termenului de un an, datele vor fi arhivate în siguranță și păstrate timp de doi ani, după care vor fi șterse.

Drepturile dvs. ca persoană vizată

Ne puteți întreba ce informații avem despre dvs. și ne puteți cere să le corectăm dacă sunt inexacte.

Vă puteți retrage consimțământul privind procesarea datelor personale în orice moment și puteți solicita ștergerea datelor dvs.

Puteți să ne cereți să vă oferim o copie a informațiilor într-un format care să poată fi citit, astfel încât să îl puteți transfera altui furnizor.

Aveți dreptul să ne cereți să nu mai folosim informațiile dvs. pentru o perioadă de timp dacă credeți că nu facem acest lucru în mod legal.

Pentru a trimite o solicitare privind datele dvs. personale prin e-mail, poștă sau telefon, utilizați informațiile de contact furnizate mai sus.

Cum să înaintați o plângere

Dacă doriți să ne contactați în legătură cu oricare dintre drepturile dvs. sau să faceți o plângere în legătură cu modul în care utilizăm datele dvs. cu caracter personal, vă rugăm să ne contactați prin e-mail contact@vreaudespagubiri.ro

De asemenea, puteți să contactați Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal prin intermediul site-ului lor la http://www.dataprotection.ro/ sau să le scrieți la adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, Romania.

Dreptul de a restricţiona utilizarea datelor dvs. cu caracter personal

În cazul în care consideraţi că datele pe care le deţinem cu privire la dvs. sunt incorecte sau consideraţi că nu ar trebui să prelucrăm datele dvs., vă rugăm sa ne contactaţi prin intermediul formularului dedicat de contact.

Actualizări la politica de confidențialitate

Revizuim regulat și, dacă este cazul, actualizăm periodic această politică de confidențialitate atunci când intervin modificări în urma prestării servicii. Dacă vrem să folosim datele dvs. personale într-un mod pe care nu l-am identificat anterior, vă vom contacta pentru a vă oferi informații despre acest lucru și, dacă este necesar, pentru a vă solicita acordul.

Dacă aveți intrebări sau nelămuriri in legătura cu acesti termeni de confidențialitate, nu ezitați sa ne contactați prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@vreaudespagubiri.ro