8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

Şoferii pot avea un control direct asupra preţului asigurării în funcţie de stilul de condus

Şoferii pot avea un control direct asupra preţului asigurării în funcţie de stilul de condus

Cei care vor alege să îşi facă asigurare la compania Groupama vor putea opta pentru includerea în contractele de asigurare a unei noi clauze, numite Clauza Autocontrol. Datorită acestei clauze, preţul primei de asigurare se va calcula în funcţie de comportamentul în trafic al asiguratului. Dacă acesta conduce fără să încalce regulile rutiere şi nu are evenimente în trafic, reducerea de care poate beneficia la preţul primei este de până la 40%.

Introducerea Clauzei Autocontrol este posibilă doar în cazul poliţelor de tip CASCO, cu o primă de asigurare de cel puţin 800 euro/an şi cu plata în patru rate. După încheierea unei astfel de asigurări, clientul are o reducere automată de 20% la prima rată CASCO.

În acest mod, tariful asigurării este flexibil şi se ajustează trimestrial în funcţie de stilul de condus şi evenimentele rutiere ale asiguraţilor.

Comportamentul clientului va fi monitorizat printr-un dispozitiv telematic instalat pe autovehicul, care înregistrează zonele unde circulă, durata medie, numărul de călătorii, incidentele, date legate de stilul de condus al şoferului. Pe baza acestor elemente se determină un rating al clientului care o influenţă directă asupra preţului primei. Fiecare client îşi poate verifica ratingul obţinut printr-o aplicaţie, pe mobil sau online, iar în funcţie de rezultat pot să îşi modifice şofatul astfel încât să se asigure că preţul primei le va scădea.

Iniţiativa lansată de Groupama este un proiect pilot disponibil în agenţiile din Bucureşti, Buzău, Cluj, Constanţa, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Târgu Mureş şi Timişoara.

Groupama speră că prin introducerea în premieră în România a Clauzei Autocontrol va atrage noi clienţi şi îi va determina pe şoferi să fie prudenţi la volan pentru a acumula un discount cât mai mare. Prin posibilitatea evaluării permanente a ratingului obţinut, conducătorii auto pot să îşi optimizeze comportamentul în trafic şi să anticipeze valoarea următoarei rate CASCO pe care o au de plătit.

VĂTĂMARE CORPORALĂ SAU DECES DIN ACCIDENT? – CONTACTEAZĂ-NE!

DESPAGUBIRI RCA S.R.L. – Partenerul tău, dacă ești victimă a unui accident rutier sau dacă cineva drag a decedat într-un accident rutier, pentru obținerea despăgubirilor corecte de la asigurătorul RCA al vinovatului

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu