8:30 - 16:30

Program de lucru Luni - Vineri

0753-31.31.37

Contactează-ne!

Facebook

Google +

 

Succesul in despagubiri

Succesul in despagubiri

Succesul constă în capacitatea de a rezolva problemele, iar despăgubirea adecvată a prejudiciului suferit de victima accidentului rutier constituie o mare problemă în România.

Serviciul complet și complex pe care-l oferim are ca fundament credința că împreună suntem cu adevărat puternici. Victima accidentului rutier face parte activ din echipa noastră și este tratat ca un partener privilegiat.

Victima accidentului rutier, în calitate de pacient, aflat în stare grava, are nevoie de un diagnostic, de intervenții chirurgicale, îngrijire spitalicească, de sală de operație aseptică, de terapie intensiva, de aparatura medicala, de chirurgi, anesteziști, neurologi, ortopezi, radiologi, interniști …, de asistente, infirmiere, de medicamente și multe altele.

Tot la fel, victima accidentului rutier, în calitate de persoana prejudiciată are nevoie de o diagnoza a prejudiciului cu trăsăturile sale generale și, mai ales, trăsăturile particulare care conferă personalizare și unicitate prejudiciului suferit. De asemenea, este nevoie de specialiști și experți, psihologi, psihiatri, traumatologi, medici legiști, experți tehnici, juriști, avocați, furnizori de dispozitive medicale …

S-a impus cu necesitate sa utilizăm o întreagă echipă de profesioniști care să analizeze și să concluzioneze, din prisma specialității distincte a fiecăruia, asupra respectivului prejudiciu. Abia apoi facem diagnoza prin întrunirea tuturor celor implicați și prin reunirea tuturor concluziilor specialiștilor.

In urma acestei diagnoze stabilim căile, procedeele, metodele și mijloacele de acțiune.

Nu în ultimul rând, mărturiile clienților noștri reprezinta un inepuizabil flux informațional în domeniu. Participarea fiecăruia este activă, pentru că el cunoaște cel mai bine situația și starea în care se află, el este titularul suferinței, a prejudiciului moral și material și în același timp, beneficiarul dreptului de despăgubire.

Despăgubirile trebuie să constituie o reparare integrala a prejudiciului material și o compensare justa și echitabila a prejudiciului moral suferit de victima, care să creeze acesteia o satisfacție reală.

Daunele materiale constau atât în despăgubirea cheltuielilor efectiv realizate, a pierderilor de venit, a eventualelor prestații periodice, a venitului nerealizat, precum și a cheltuielilor viitoare ce au sau nu caracter de continuitate și care pot fi cuantificate în prezent.

Daunele morale trebuie sa fie juste și echitabile, să păstreze un raport rezonabil de proporționalitate între prejudiciul moral real și efectiv suferit de victima și cuantumul valoric al despăgubirii acordat cu titlu de daune morale.

De asemenea, daunele morale trebuie sa se raporteze jurisprudenței din România. Aceasta jurisprudență este neunitară, dar se dezvoltă continuu, iar instanțele de judecata se specializează pe acest tip de prejudiciu.

Serviciul complet pe care-l oferim conduce la rezultate deosebite, la despăgubiri adecvate, juste și echitabile care produc satisfacție clienților noștri.

Diferența dintre succes și eșec constă în integritatea și calitatea umană a tuturor celor implicați în procesul despăgubirii, în activitatea acestora, în reunirea cunoștințelor și competențelor într-un tot unitar,  în a face lucrurile când trebuie și cum trebuie, în tenacitatea cu care urmărim, pas cu pas, scopul tău: o satisfacție reală pentru despăgubirea primită de tine.

Nu sunt comentarii

Lasa un comentariu